• Contact
 • Zaak indienen
 • Verzoek verzonden

Zaak indienen

U kunt hieronder (gratis en zonder verplichtingen) een vraag en/of verzoek indienen voor juridische bijstand. Vul de velden in en sluit (optioneel) een bestand bij.
Klik vervolgens op 'Verzoek indienen'.
Velden met een * zijn verplichtUw gegevens ↴

* Bedrijfsnaam
* Uw naam
* E-mail
* Telefoon (alleen cijfers)
* Omscrhijving van de casus


Upload optioneel een bijlage (of meerdere bijlagen in een zip-bestand)


* jpeg, jpg, png, pdf, doc of docx toegestaan van max. 5 mb


Vraag & Antwoord ↴
 • Wat zijn de kosten?

  De intake (eerste advies omtrent uw zaak) van c.a. 30 minuten ter beoordeling van uw rechtspositie is te allen tijde vrijblijvend en gratis.

 • Zijn mijn gegevens veilig?

  Uw gegevens worden via onze officiƫle websites alleen verzonden via een veilige ssl-verbinding.
  U kunt de beveiligde verbinding herkennen door het slotje () bovenin de adresbalk van uw webbrowser (bladerprogramma). Heeft u twijfel? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  100% website test

 • Hoe snel krijg ik antwoord?

  Indien uw verzoek is ingediend op een werkdag tussen 10:00 en 22:00 of in het weekend tussen 14:00 en 16:00 dan krijgt u in de meeste gevallen binnen c.a. 60 minuten antwoord. In sommige gevallen kan de behandeling van uw verzoek langer duren. Dit kan bijv. voorkomen indien de casus meer complex is, aanvullende stukken nodig zijn en/of het verzoek te weining informatie bevat. In laatste geval zal om aanvullende informatie worden gevraagd.Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene- en dienstvoorwaarden.

Akkoord is vereist om door te gaan.

Deze dienst is alleen voor ondernemers en bedoeld voor vragen van juridische aard. Voor informatie over lopende zaken en/of onze oplossingen bekijk onze contactopties.en wij helpen u graag op weg.Verbinding beveiligd met SSL/TLS-encryptie

Terug / Naar home


Hulp nodig? Wij helpen graag.